تابه مدل گرانیت سایز ۱۴ ، ۱۶
Category : تابه و قابلمه , محصولات
در سایزهای ۱۴ ، ۱۶
ترکیبی از تفلون وذرات سرامیک جهت دوام بالای پوشش ۲ لایه داخل وهمچنین حفظ سلامت
دسته از جنس سیلیکون ومقاوم در برار حرارت وسهولت در استفاده – رنگهای متنوع وشاد در محیط اشپزخانه
تابه یکی از وسایل مهم و کاربردی در هر آشپزخانهای است . تصور همگان در استفاده از آن تنها به سرخ کردن مواد غذایی معطوف شده است در حالیکه بنا به کاربریهای متفاوت می توان از تابههای متفاوتی استفاده کرد.
امروزه تابه های کوچک و بزرگ در دارد و بدون در وارد بازار شدهاند که علاوه بر سرخ کردن مواد می توان برخی وعدههای غذایی را نیز در آنها طبخ کرد. نیمرو یک وعده صبحانه مفید و مقوی است که احتیاج به زمان زیادی برای آماده شدن ندارد. اما شاید استفاده از یک تابه بزرگ برای درست کردن یک یا دو عدد نیمرو شما را هم از خوردن آن منصرف کند.

در میان پوششهای نچسب ظروف، گرانیت از همه بادوامتر و سختتر است. گرانیت نام دیگر سنگ خاراست. این ماده، ده برابر سخت تر از تفلون است. همچنین به دلیل سنگی بودناش گرما را در خود نگه داشته و غذا در آن دیرتر از ظروف معمولی میسوزد. تمیز کردن گرانیت بسیار ساده است؛ کافیست دستمالی خشک بر آن کشیده و ذرات غذا را از رویش پاک کنید. حتما میدانید که استفاده از روغن تنها برای این است که غذا در زمان سرخ شدن به کف ظرف نچسبد. بنابراین در زمان استفاده از ظروف گرانیتی، نیازی نیست که از روغن یا کره استفاده کنید و به همین دلیل غذای پخته شده کالری کمتری داشته و سالمتر خواهد بود.


